07 February 2011

GILA KENDURI ...

5 FEB 2011

Balik Kedah awal coz nak p kenduri umah izzati..

ishhh.. bukan die yang kawin..

kami juz tolong  nk meriahkan majlis je...

heee... bak kate orang kedah, "chemei" ...

msti mao laju... 

HAHAHAH....

mls la nak cite lagi....

haaaa..... kul bape tah.. kami sampi la kat kenduri tue..

ishhh... org 1st kami nak tgk ialah "ADIK PENGANTIN" ...

nape ek???

sebab die ni len dr y len....

hahhaah...

spisis unik gak la...

terbayang2 je muke die ....

bile sampai je kat pintu gerbang tuhhh.....

aku, izie, ana , eca berkate : "WAHHHH.... CANTIKNYE KAU !"

tidakku sangka begitu hasilnye....

tak caye meh tengok !



x pernah lagi die jadi seayu nie..
kalah pengantin...
errr...sory tie !



ok ! stop story bout her... 

then kami pon makan la...

aku  yang tengah lapar time tu wat muke tak malu la gi tambah lagi..

ishhh,.. sedap betol..

ok ! abis part makan....

tengok syok dok sembang tie ajak masok umah...

kami pon ape lagi...

go on la....

maka terjadi la kami seperti ya gila lensa y dah lame tak gi kenduri !

tak caye?

meh tengok meh...

pilih yang mane bkenan !!

ngeh3 !




 cik anna diberi nama..
tuan empunya camera...



haaaa.....

ni die hasil dari kami y over acting kot ~~
bhahahah





pelamin yang kami try..
y duduk 2 menanti di sunting je..


 IZIE ... gamba ni khas tuk ko !
tp aku kne ade skali...
bhahahah



muahahhaha...
kau gedik !




woii ! bilik pengantin pon nak try ke..
jahanam sumenye...





tak lepas pluang gan pengantin pon nk try..
(terasa diri d hargai )
hahah



haaaa....
kepada pengantinn !
SELAMAT PENGANTIN BARU...



penat sudah berkenduri...

lau ada kenduri jemputlah kami...

hahhaa..

p/s : tringin mkn nasi knduri lagi...gegeh !
       PELAMIN ANGANKU MUSNAH ~~



2 comments:

  1. amboi amboi...gamba aku mana?? haha

    ReplyDelete
  2. ehhh...xperasan gamba ko takde...
    myb ni gmba2 y ko amik...
    hahah
    aku pilih yang terbaik je..

    ReplyDelete